Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oneitorrr F.C (438079) - Fuerza Española F.C. (1338559) » 726893465: T75/J12/V

Liga 726893465 Información oficial sobre el partido 726893465 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.195 (5708)

Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 2 - 1 Fuerza Española F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuerza Española F.C.' en el partido
0 - 1 Claudio Guarujá (11')
Roberto Galván (49') 1 - 1
Crispin Somerville (53') 2 - 1
Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 2 - 1 Fuerza Española F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuerza Española F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 2 - 0 Fuerza Española F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuerza Española F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oneitorrr F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Roberto Galván va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Oneitorrr i marcant el 1 - 1.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Crispin Somerville, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Oneitorrr es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Oneitorrr va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Joaquín Camargo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Cătălin Ţupu de Oneitorrr va intentar batre la porteria rival al minut 36 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Joaquín Camargo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Crispin Somerville va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cătălin Ţupu de Oneitorrr va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fuerza Española F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Claudio Guarujá es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Magnus Arenswald quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Davie Bobo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Solano després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Davie Bobo va poder desviar-lo a córner.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Magnus Arenswald quasi aconsegueix empatar per Española al minut 74, però Davie Bobo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Debrul va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.