Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tiburones Verdes (1339085) - Foça United (310427) » 726892319: T75/J5/V

Liga 726892319 Información oficial sobre el partido 726892319 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.175 (5688)

Los Tiburones Verdes Alineación oficial del equipo 'Los Tiburones Verdes' en el partido 1 - 0 Foça United Alineación oficial del equipo 'Foça United' en el partido
Luis Marquina (12') 1 - 0
Los Tiburones Verdes Alineación oficial del equipo 'Los Tiburones Verdes' en el partido 1 - 0 Foça United Alineación oficial del equipo 'Foça United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Tiburones Verdes Alineación oficial del equipo 'Los Tiburones Verdes' en el partido 3 - 1 Foça United Alineación oficial del equipo 'Foça United' en el partido
Tiene mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tiburones Verdes

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 12, Sung-Hyun Jung va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Luis Marquina, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Luis Marquina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Gilberto Barretta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Tiburones sortien al contraatac. La falta llançada per Ángel López va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilabèrt Boleda de Tiburones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Foça United

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Joaquín Ortega al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en 牛 (Niu) 东健 (Dongjian) va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Antonio Gazzola va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jacob-Jan van Gils, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 54 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Antonio Gazzola va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 260 Minuto 58 (Ocasión de falta): Amb 58 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Jacob-Jan van Gils va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.