Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Special Ones_ (1337393) - Ninxuls (773591) » 726890738: T75/J2/V

Liga 726890738 Información oficial sobre el partido 726890738 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.147 (5660)

Special Ones_ Alineación oficial del equipo 'Special Ones_' en el partido 6 - 0 Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido
Denis Tsyplenkov (23') 1 - 0
Abraham Schaab (33') 2 - 0
Abraham Schaab (42') 3 - 0
Abraham Schaab (62') 4 - 0
Khalfani Ereng (70') 5 - 0
Lars Anton Kalvig (90') 6 - 0
Special Ones_ Alineación oficial del equipo 'Special Ones_' en el partido 6 - 0 Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Special Ones_ Alineación oficial del equipo 'Special Ones_' en el partido 7 - 0 Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Special Ones_

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Special s'avançava en el marcador després que en Denis Tsyplenkov xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Abraham Schaab va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Abraham Schaab de Special va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Special pel centre va donar un gran resultat: el gol de Abraham Schaab va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Special va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Khalfani Ereng va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mario Zajec la va rematar Lars Anton Kalvig amb una magnífica volea que va fer pujar per a Special el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ruediger Gleißenberg, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abraham Schaab. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Ninxuls

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Ninxuls va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gosbert Eichen va desviar el xut final de Ionuţ-Gabriel Galiş després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Raphaël Soudry va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en José Olivar, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ninxuls va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Timoteo Palarrea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ninxuls van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ionuţ-Gabriel Galiş, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Santiago Benítez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Víctor Estella de Ninxuls va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Víctor Estella de Ninxuls es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.