Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Gondoreano (437905) - Sporting Petetes (493332) » 726887984: T75/J13/V

Liga 726887984 Información oficial sobre el partido 726887984 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / V.97 (5610)

Atletico Gondoreano Alineación oficial del equipo 'Atletico Gondoreano' en el partido 4 - 3 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Joaquim Maria Ferrà (7') 1 - 0
1 - 1 Noain Berrozi (33')
1 - 2 Juan Ignacio Ibares (36')
Rafael Berzal (37') 2 - 2
William Voth (44') 3 - 2
Sergi Laguarda (47') 4 - 2
4 - 3 Juan Ignacio Ibares (74')
Atletico Gondoreano Alineación oficial del equipo 'Atletico Gondoreano' en el partido 4 - 3 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Gondoreano Alineación oficial del equipo 'Atletico Gondoreano' en el partido 2 - 1 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Gondoreano

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Quel Vilasaló la va convertir en gol amb un remat de cap en Joaquim Maria Ferrà tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 7 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Joaquim Maria Ferrà va anar a parar al cap de Rafael Berzal que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gondoreano el 2 - 2.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rafael Berzal el va rematar William Voth amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Gondoreano va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sergi Laguarda des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Berzal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Rafael Berzal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gondoreano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Gondoreano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joaquim Maria Ferrà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Jesús Peña es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Jesús Cantó de Gondoreano gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Nandino al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rafael Berzal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquim Maria Ferrà de Gondoreano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sporting Petetes

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Noain Berrozi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 33.
  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): El Juan Ignacio Ibares va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Sporting. 1-2.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sporting va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Juan Ignacio Ibares, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Rafael Irisco va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Segundo Trasmonte va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Javián Gonzalo Matas va encarar al porter al 79, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 264 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Segundo Trasmonte en un penal llençat per en Juan Ignacio Ibares va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.