Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Strangiato Team (993130) - Asturias Balompié (1368701) » 726884424: T75/J6/V

Liga 726884424 Información oficial sobre el partido 726884424 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.34 (5547)

Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido 4 - 1 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
Necmi Altındal (4') 1 - 0
1 - 1 Teo Seras Bueno (24')
Michael Olsson (27') 2 - 1
Shahbaz Abbaszadeh Tehrani (70') 3 - 1
Shahbaz Abbaszadeh Tehrani (71') 4 - 1
Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido 4 - 1 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido 6 - 0 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strangiato Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Strangiato s'avançava en el marcador després que en Necmi Altındal xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Strangiato va ser Michael Olsson.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Shahbaz Abbaszadeh Tehrani de Strangiato va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Strangiato va aconseguir el 4 - 1 quan Shahbaz Abbaszadeh Tehrani va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Biel Santeulària una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 16, però una magnífica aturada de Alejandro Galeote va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El Strangiato ho intentava per la dreta per mitjà de Pietro Claudio Strino, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Filippo Bovo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Galeote va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Duarte Jorge Morgado va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 76. En Filippo Bovo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Biel Santeulària es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Asturias Balompié

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Augustinho Brito Silva va acabar en una passada genial cap al jugador de Asturias Teo Seras Bueno, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): El Asturias va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Riivo Plukk la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ben Kairu va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Denys Chatton, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Teo Seras Bueno va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Asturias van pujar a rematar. Però en Riivo Plukk la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.