Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taberianos (1459971) - Unió Esportiva St. Andreu (779864) » 726883401: T75/J1/V

Liga 726883401 Información oficial sobre el partido 726883401 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.16 (5529)

Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 0 - 2 Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido
0 - 1 Bronisław Młynkowiak (69')
0 - 2 Josep Surrà (79')
Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 0 - 2 Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 0 - 1 Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taberianos

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Fernández de Taberianos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Theodoor Appeldoorn.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53 de partit, Ramón Fernández de Taberianos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Unió Esportiva St. Andreu

Goles Goles

  • 187 Minuto 69 (Gol tiro lejano): L'entrenador del UESA va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 69 va arribar el 0 - 1 quan en Bronisław Młynkowiak va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Josep Surrà va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del UESA va deixar en bona posició a en Damir Mlakar per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Guillem Alzamora, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Taberianos, però Santiago Ignacio Goyeneche no va poder encertar el xut.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del UESA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Surrà, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Josep Surrà va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 52. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".