Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pichichi CF (777924) - gatointernet (1600216) » 726883205: T75/J9/V

Liga 726883205 Información oficial sobre el partido 726883205 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.12 (5525)

Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido 1 - 0 gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido
Sergio Irun (18') 1 - 0
Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido 1 - 0 gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido 2 - 0 gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pichichi CF

Goles Goles

  • 187 Minuto 18 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Pichi va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Sergio Irun en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 12 (Ocasión tiro lejano): El Pichi se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 12, en Jesús Muñoz va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 69 (Ocasión tiro lejano): Al minut 69 un refús amb el peu d'en Esteban Obando va anar a parar als peus del Jerardo Gironella que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Muñoz de Pichi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

gatointernet

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 20, el gatointernet estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Àngel Isern va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gatointernet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a William Donaghy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gatointernet va anar a parar a la dreta de l'atac on en Michał Kindziuk, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Samuele Trivellin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de gatointernet que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de gatointernet van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 67 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Stefos Kastanas, però la pilota va sortir per sobre del travesser.