Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - Yumaos F.C. (800461) » 726880982: T75/J13/IV

Liga 726880982 Información oficial sobre el partido 726880982 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / IV.36 (3459)

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 4 - 2 Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido
Evan Pickett (37') 1 - 0
1 - 1 Jairo Castillejos (61')
Dionísio Cerqueira (77') 2 - 1
2 - 2 Ioannis Avgoustinos (84')
Dionísio Cerqueira (86') 3 - 2
Gian Luca Rago (88') 4 - 2
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 4 - 2 Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 0 - 2 Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Evan Pickett va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Snow_Kids i marcant el 1 - 0.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dionísio Cerqueira ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Snow_Kids es posava per davant 2 a 1.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Dionísio Cerqueira va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Snow_Kids.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Snow_Kids va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gian Luca Rago, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Dionísio Cerqueira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Snow_Kids va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Evan Pickett va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Leonardo Ramos de Snow_Kids va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gian Luca Rago al minut 79 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Snow_Kids ho intentava per la dreta per mitjà de Dionísio Cerqueira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Yumaos F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 61, en Ramiro Elicegui del Yumaos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jairo Castillejos que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ioannis Avgoustinos que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Antonio Capla quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Yumaos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Elias Siemz va quedar-se sol davant el porter Nigel Duguid, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Momčilo Vujičić de Yumaos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Elias Siemz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Nigel Duguid va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Elias Siemz des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Elias Siemz va fer una jugada per la banda esquerra, però Nigel Duguid va aturar el seu xut.