Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charlton utd (439901) - Monkada F.D.M. (778173) » 726879474: T75/J14/IV

Liga 726879474 Información oficial sobre el partido 726879474 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / IV.9 (3432)

Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido 2 - 2 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
Carlos Arenas (2') 1 - 0
1 - 1 Nico Hörlezeder (34')
1 - 2 Bogumił Jarnutowski (77')
José Orcajada (85') 2 - 2
Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido 2 - 2 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido 3 - 0 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charlton utd

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Carlos Arenas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): L'empat per part de Charlton va arribar al minut 85 quan José Orcajada va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dennis Hainl. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Akıner Aktemür, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Charlton va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jefferson Rush en un 1 contra 1 amb el porter 钟 (Zhong) 瑞风 (Ruifeng), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Manoël Giroux del Charlton ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Milad Ghaffarpour arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Manoël Giroux hauria d'haver estat gol al minut 80 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Charlton va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manoël Giroux va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter 钟 (Zhong) 瑞风 (Ruifeng).

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jefferson Rush.

Monkada F.D.M.

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Monkada sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, Nico Hörlezeder va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Bogumił Jarnutowski va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Monkada Nico Hörlezeder quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Konstantin Rhein l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Niko Vuola va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Axel Gil va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Monkada va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Niko Vuola que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.