Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726824865

Liga 726824865 Información oficial sobre el partido 726824865 en Hattrick

27.04.2024 13:25:00

PFC Porki Alineación oficial del equipo 'PFC Porki' en el partido 3 - 1 Siana Alineación oficial del equipo 'Siana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PFC Porki Alineación oficial del equipo 'PFC Porki' en el partido 1 - 1 Siana Alineación oficial del equipo 'Siana' en el partido
Tiene suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC Porki

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 del partit, el jugador José Orando Repiso de Porki va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stoyan Chantov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ciro Faille la va rematar Stoyan Chantov amb una magnífica volea que va fer pujar per a Porki el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Marino Monferrino va fer una magnífica aturada al minut 25, tot i el bon llançament de falta de João Lúcio Loures.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Emilio Javier Pessano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 290 Minuto 86 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Emilio Javier Pessano era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 86. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mitko Todorov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ciro Faille, als 87 minuts, va fallar per ben poc.

Siana

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ruben van der Grinten va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tomás Huircalaf quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Markku Kaakkolahti va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en David Enrique Bagazgoitia.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 87, quan un error defensiu va deixar Ivan Pelovski completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.