Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hatrank (309411) - vizjack team (433998) » 72680829: T17/J10/VI

Liga 72680829 Información oficial sobre el partido 72680829 en Hattrick

01.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VI.210 (14528)

paxangueros Alineación oficial del equipo 'paxangueros' en el partido 2 - 1 ThE cRaCkS of UjI Alineación oficial del equipo 'ThE cRaCkS of UjI' en el partido
Christos Eskitzis (7') 1 - 0
Rhys MacKee (18') 2 - 0
2 - 1 Mathieu de Grip (70')
paxangueros Alineación oficial del equipo 'paxangueros' en el partido 2 - 1 ThE cRaCkS of UjI Alineación oficial del equipo 'ThE cRaCkS of UjI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
paxangueros Alineación oficial del equipo 'paxangueros' en el partido 4 - 1 ThE cRaCkS of UjI Alineación oficial del equipo 'ThE cRaCkS of UjI' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paxangueros

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Christos Eskitzis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de paxangueros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rhys MacKee va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Passaven 11 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Seow Leng Yi va rematar alt.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Witold Matyjek al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christos Eskitzis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hamilton Plowright va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Christos Eskitzis de paxangueros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): paxangueros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rhys MacKee no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Konstantin Decon al camp.

ThE cRaCkS of UjI

Goles Goles

  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, cRaCkS seguien lluitant fins al final. Al minut 70, fruit d'aquests esforços, Mathieu de Grip va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Rãzvãnel Marin l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Seow Leng Yi haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a cRaCkS al minut 84.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El cRaCkS creava perill des de la dreta al minut 86, però en Julio Rato, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ivo Pinto desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tino Branco.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Mathieu de Grip de cRaCkS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): En Boris Stavasius ocupà el lloc d'en Tino Branco al 90 minuts, dos minuts després que el jugador de cRaCkS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.