Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bacalá Infame (120904) - Tramuntana85 (118789) » 72672608: T17/J4/VI

Liga 72672608 Información oficial sobre el partido 72672608 en Hattrick

20.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / VI.179 (14497)

Aborigenes Alineación oficial del equipo 'Aborigenes' en el partido 0 - 2 Asturias United Alineación oficial del equipo 'Asturias United' en el partido
0 - 1 José León (25')
0 - 2 Malo Llorente (29')
Aborigenes Alineación oficial del equipo 'Aborigenes' en el partido 0 - 2 Asturias United Alineación oficial del equipo 'Asturias United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aborigenes Alineación oficial del equipo 'Aborigenes' en el partido 1 - 0 Asturias United Alineación oficial del equipo 'Asturias United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aborigenes

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 29 minuts Adriano Sapienza es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Malo Llorente que d'un gran xut va marcar per a Asturias el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adriano Sapienza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Efim Naumov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aborigenes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Joaquín Sáez no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Norbert van den Berghe no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Aborigenes va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Niccolo Meffle va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Niccolo Meffle.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lennart Kronhall de Aborigenes es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Joaquín Sáez, jugador de Aborigenes, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 80. David Aguado, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Asturias United

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 25 minuts quan José León va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Asturias.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Asturias va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José León, però el porter rival va fer una gran aturada.