Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726637159

Liga 726637159 Información oficial sobre el partido 726637159 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

piticchio Alineación oficial del equipo 'piticchio' en el partido 1 - 1 Old Dominion Alineación oficial del equipo 'Old Dominion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
piticchio Alineación oficial del equipo 'piticchio' en el partido 1 - 0 Old Dominion Alineación oficial del equipo 'Old Dominion' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piticchio

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el piticchio va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hannu Sipilä, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de piticchio la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Hannu Sipilä de piticchio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Old Dominion

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Davud Krasnić de Dominion va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dominion va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 63, però en Rumulo Aristóbulo Villaverde va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Dominion va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Esben Spindler va desviar el xut final de Boran Zülfiyar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.