Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726636098

Liga 726636098 Información oficial sobre el partido 726636098 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

Grasparossa Alineación oficial del equipo 'Grasparossa' en el partido 5 - 5 a.c baffo Alineación oficial del equipo 'a.c baffo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Grasparossa Alineación oficial del equipo 'Grasparossa' en el partido 1 - 9 a.c baffo Alineación oficial del equipo 'a.c baffo' en el partido
Tiene mucha potra 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grasparossa

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Vincenzo Azzarello va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 12.
  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Grasparossa va posar-se per davant 2 - 1 al minut 13, quan Flavio Minarelli va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Davide Peren va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Grasparossa va ser Davide Peren.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Grasparossa va augmentar la diferència quan Davide Peren no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 61 (Ocasión evento especial): En Davide Peren va fer una ràpida incursió al minut 61, però en Romeo Argomenni no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Grasparossa va estar a punt d'arribar en un córner. En Luciano Vavassori va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vincenzo Azzarello! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

a.c baffo

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): baffo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Nick Farrell va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Nick Farrell va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el baffo va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 40.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Als 55 minuts de partit, Mykel Howlett de baffo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 66, el jugador visitant Faizal Zuhairi Hazimi va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 79 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Romeo Argomenni de baffo marcar el 5 - 5 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 80, quan en Jukundas Petrikevičius va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriele Gambino de baffo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Walter Vila de baffo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romeo Argomenni de baffo es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.