Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726634245

Liga 726634245 Información oficial sobre el partido 726634245 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido 2 - 0 REAL TIMOTI FC Alineación oficial del equipo 'REAL TIMOTI FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido 1 - 1 REAL TIMOTI FC Alineación oficial del equipo 'REAL TIMOTI FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 8,0 % 69,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Calil

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Burkhard Ogris va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Calil.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Simone Aurigemma va incrementar l'avantatge de Calil amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Calil va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Burkhard Ogris ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Calil van sortir al contraatac al minut 34, però Matteo De Nuccio va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Calil va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Scipio Di Venere va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Calil va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Scipio Di Venere, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Scipio Di Venere gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Gand va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

REAL TIMOTI FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Alberto Jesus Gonçalves Pereira va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Marinho Duarte Azevedo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lúcio Poeira, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Folkert Krabbendam va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Lúcio Poeira no es va rendir i va fer unes grans aturades.