Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726607646

Liga 726607646 Información oficial sobre el partido 726607646 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

Virtus Magi Alineación oficial del equipo 'Virtus Magi' en el partido 5 - 1 Lotus Alineación oficial del equipo 'Lotus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Virtus Magi Alineación oficial del equipo 'Virtus Magi' en el partido 2 - 4 Lotus Alineación oficial del equipo 'Lotus' en el partido
Tiene bastante suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,2 % 59,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virtus Magi

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Nebojša Jeremić va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Virtus, Isaia Dall'Agnol, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Virtus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Ventura des de dins de l'àrea.
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Dario Možina va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-1.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Virtus van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Ventura va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Carlo Scholz va anar directament als peus de Dario Možina que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Carlos Ventura una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Médérick Frénot va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Gesuele Ardoino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Médérick Frénot va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Virgilio Giraldo gairebé va marcar per a Virtus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gesuele Ardoino de Virtus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lotus

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Lotus van mostrar una bona compenetració quan al minut 37 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Odoacre Maldini va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 18, en un 1 contra 1 amb el porter, però Elvio Lanzetti va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Giuseppe Zappalà des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio De Capitani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio De Capitani de Lotus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.