Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726601375

Liga 726601375 Información oficial sobre el partido 726601375 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

Biioni Alineación oficial del equipo 'Biioni' en el partido 3 - 3 Freak_Nation Alineación oficial del equipo 'Freak_Nation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Biioni Alineación oficial del equipo 'Biioni' en el partido 4 - 1 Freak_Nation Alineación oficial del equipo 'Freak_Nation' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biioni

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Passat el minut 18 de joc, Gian Carlo Corrieri facilitava les coses al Biioni amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 20 minuts, Marco De Caro va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Elvio Borchi va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sérgio dos Ramos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Mihály Kasper de Biioni gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Shachar Abramov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Elvio Borchi per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ryszard Rosicki va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Antonio Serra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Alberto Longoria de Biioni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Freak_Nation

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Freak_Nation es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ciro Camarda es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors de Freak_Nation no defallien en cap moment. Producte d'això, en Aroldo Soldini va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Freak_Nation eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 76, Aroldo Soldini va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Fin de Freak_Nation la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.