Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726601255

Liga 726601255 Información oficial sobre el partido 726601255 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

Cipressi Alineación oficial del equipo 'Cipressi' en el partido 1 - 6 Bucanieri Infernali Alineación oficial del equipo 'Bucanieri Infernali' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cipressi Alineación oficial del equipo 'Cipressi' en el partido 1 - 4 Bucanieri Infernali Alineación oficial del equipo 'Bucanieri Infernali' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cipressi

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Francesco Abbieri va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Duilio Pelullo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleandro Cascio de Cipressi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bucanieri Infernali

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En Francesco Ascheri va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, Jordan Hughes va augmentar l'avantatge de Bucanieri a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 187 Minuto 68 (Gol tiro lejano): En Umberto Riccardi conduïa pel cercle central i, veient a en Jordan Hughes desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 3.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Bucanieri va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Umberto Riccardi, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Bucanieri va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan Francesco Ascheri va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francesco Ascheri, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Al minut 15 un refús amb el peu d'en Riccardo Bert va anar a parar als peus del Sylë Ilaj que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Francesco Ascheri va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bucanieri que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zsombor Bánfalvi.