Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726586330

Liga 726586330 Información oficial sobre el partido 726586330 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

FcInterCentreofMilan Alineación oficial del equipo 'FcInterCentreofMilan' en el partido 2 - 5 F.C. Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'F.C. Minas Tirith' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FcInterCentreofMilan Alineación oficial del equipo 'FcInterCentreofMilan' en el partido 1 - 4 F.C. Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'F.C. Minas Tirith' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FcInterCentreofMilan

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): FcInterCentreofMila sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Erminio Brasini va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 5.
  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Marco Bronzatti, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 5 per a FcInterCentreofMila.

F.C. Minas Tirith

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Tirith es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Odoacre Gorni es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Tirith va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Leonardo Sbarretti, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Odoacre Gorni va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Mauro Schiappi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Luigi Paolo Calò va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 48.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Giacomo Comi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Mauro Schiappi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Damiano Rizzetto es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.