Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726549182

Liga 726549182 Información oficial sobre el partido 726549182 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

vadagol Alineación oficial del equipo 'vadagol' en el partido 3 - 1 Mondello Calcio Alineación oficial del equipo 'Mondello Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
vadagol Alineación oficial del equipo 'vadagol' en el partido 6 - 2 Mondello Calcio Alineación oficial del equipo 'Mondello Calcio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vadagol

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 18 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Geir Heimdal llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Arnfinn Aas va donar a vadagol un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Taygun Barsan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al vadagol, un peu providencial d'en Zsombor Kandikó va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 43 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Geir Heimdal va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Mondello Calcio

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Stefano Bonotti va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Alin Chiţuleasa va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): El Mondello va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 41 amb un llançament de falta perillós. En Alin Chiţuleasa però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Mondello va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nedjeljko Savanović va desviar el xut final de Gianni D'Antona després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Ivano Zamboni va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Ivano Zamboni va encarar al porter al 80, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gianni D'Antona.