Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726548287

Liga 726548287 Información oficial sobre el partido 726548287 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

AMARO LUCIANO Alineación oficial del equipo 'AMARO LUCIANO' en el partido 2 - 3 nologos Alineación oficial del equipo 'nologos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AMARO LUCIANO Alineación oficial del equipo 'AMARO LUCIANO' en el partido 3 - 1 nologos Alineación oficial del equipo 'nologos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMARO LUCIANO

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 85 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Gideon Orlev, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el LUCIANO a l'empat.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Als 86 minuts, una gran jugada per l'esquerra de LUCIANO va acabar amb la pilota als peus de Raniero Piazzalunga que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Tim Lambacher va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Enzo Leali, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al 41, Amaro Neves hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Abelio Garrido. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Abelio Garrido i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a LUCIANO, però el xut de Thyago Souza Melo va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Richie Langley de LUCIANO va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Egídio Caracho no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

nologos

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Paolo De Poli de nologos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Toprak Ötün de nologos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 38.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Toprak Ötün va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Radu Hanciu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Marcos Machado, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. nologos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.