Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726534344

Liga 726534344 Información oficial sobre el partido 726534344 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Scarsenall Alineación oficial del equipo 'Scarsenall' en el partido 2 - 4 FigureDaTotano Alineación oficial del equipo 'FigureDaTotano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Scarsenall Alineación oficial del equipo 'Scarsenall' en el partido 2 - 4 FigureDaTotano Alineación oficial del equipo 'FigureDaTotano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scarsenall

Goles Goles

  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Antonio Dirminti va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 51, Massimiliano Ielmini de Scarsenall empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Luigi Tisi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Scarsenall se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Scarsenall va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tiburcio Garayo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kurt Wilhelm Viktor Düsterloh.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Antonio Dirminti va estar a punt d'empatar per a Scarsenall quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kurt Wilhelm Viktor Düsterloh va desviar la pilota a l'últim instant.

FigureDaTotano

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 43 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Haraldo Costa Reis de FigureDaTotano marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Mihajlo Novović que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paolo Di Maio va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, FigureDaTotano va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Arnaldo Alfone, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Haraldo Costa Reis va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 19, i va passar la pilota a Arnaldo Alfone, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Arnaldo Alfone ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Haraldo Costa Reis el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Samuele Accalai, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 225 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Arnaldo Alfone va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): FigureDaTotano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Haraldo Costa Reis va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.