Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726518320

Liga 726518320 Información oficial sobre el partido 726518320 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Quiete&Rumore Alineación oficial del equipo 'Quiete&Rumore' en el partido 3 - 0 Millefoglie United Alineación oficial del equipo 'Millefoglie United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quiete&Rumore Alineación oficial del equipo 'Quiete&Rumore' en el partido 0 - 1 Millefoglie United Alineación oficial del equipo 'Millefoglie United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quiete&Rumore

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Quiete&Rumore eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Henk Jan van Strien va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El contraatac de Quiete&Rumore va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Vesa Rautala va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Quiete&Rumore va augmentar la diferència quan Gianni Oppenheim no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nikola Minev va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Quiete&Rumore va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Daquan Lepley, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Di Censo de Quiete&Rumore va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Sheldon Carter es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Antonio Di Censo va sorprendre Fabio Limpido amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Millefoglie United

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Millefoglie va ser a punt de marcar al minut 81, quan el seu jugador Pier Luigi Feniello va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.