Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asturias patria kerida (49055) - CF Olula (48685) » 72649013: T17/J6/VI

Liga 72649013 Información oficial sobre el partido 72649013 en Hattrick

03.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / VI.112 (14430)

me reproduzko komo los ekinodermos Alineación oficial del equipo 'me reproduzko komo los ekinodermos' en el partido 2 - 2 Camaron Team Alineación oficial del equipo 'Camaron Team' en el partido
José Rodríguez (3') 1 - 0
David Álvarez (12') 2 - 0
2 - 1 Ralph Plat (42')
2 - 2 Wim Foucquaert (85')
me reproduzko komo los ekinodermos Alineación oficial del equipo 'me reproduzko komo los ekinodermos' en el partido 2 - 2 Camaron Team Alineación oficial del equipo 'Camaron Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
me reproduzko komo los ekinodermos Alineación oficial del equipo 'me reproduzko komo los ekinodermos' en el partido 1 - 0 Camaron Team Alineación oficial del equipo 'Camaron Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

me reproduzko komo los ekinodermos

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en José Rodríguez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ekinodermos.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): ekinodermos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Álvarez va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rolf-Dieter Götting va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Germund Paasi-May gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sander van Unen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Andy Butt una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Sander van Unen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Rodríguez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Kuba Kujawski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ekinodermos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aarón Cerviño de ekinodermos es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): El jugador de ekinodermos Lorenzo Willers va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Johnny Houmøller va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Kuba Kujawski de ekinodermos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Aarón Cerviño, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Camaron Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Camaron va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ralph Plat, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 85 minuts quan Rafael Ortuno va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Wim Foucquaert, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 68 (Ocasión de falta): Amb 68 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Rafael Ortuno va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ariel Hucz de Camaron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ariel Hucz de Camaron per doble groga al minut 83.