Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726455039

Liga 726455039 Información oficial sobre el partido 726455039 en Hattrick

27.04.2024 11:30:00

FC Kondor Zakřany Alineación oficial del equipo 'FC Kondor Zakřany' en el partido 8 - 0 FC KARVINSKY REGION Alineación oficial del equipo 'FC KARVINSKY REGION' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Kondor Zakřany Alineación oficial del equipo 'FC Kondor Zakřany' en el partido 6 - 0 FC KARVINSKY REGION Alineación oficial del equipo 'FC KARVINSKY REGION' en el partido
Tiene suerte 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kondor Zakřany

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zakřany va ser Giuseppe Di Raimo.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Zakřany va aconseguir el 2 - 0 quan Julani Travis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Zakřany al minut 30, que va llançar ajustat al pal en Janusz Duch. 3 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Julani Travis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Masoud Cheraghi Barani va augmentar l'avantatge de Zakřany a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zakřany van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Julani Travis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maiol Fillol va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): El gol de falta de Janusz Duch sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 89 i ampliar l'avantatge de Zakřany a 8 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julani Travis de Zakřany es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

FC KARVINSKY REGION

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Igor Duchoň va fer una jugada per la banda esquerra, però Rob Maes va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josef Brádler de KARVINSKY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.