Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726443334

Liga 726443334 Información oficial sobre el partido 726443334 en Hattrick

27.04.2024 11:30:00

AFC LESTINA Alineación oficial del equipo 'AFC LESTINA' en el partido 2 - 1 lalik Alineación oficial del equipo 'lalik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AFC LESTINA Alineación oficial del equipo 'AFC LESTINA' en el partido 2 - 0 lalik Alineación oficial del equipo 'lalik' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC LESTINA

Goles Goles

  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): LESTINA va agafar avantatge al minut 74 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jaroslav Malena fent així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a LESTINA i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 81 minuts de joc. Mentre en Jaroslav Malena el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bohuslav Jokl va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

lalik

Goles Goles

  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): El porter de Lalici va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Frank Rafael va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vladimír Zavřel va fer una magnífica centrada, però la rematada de Stanislav Mikl va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lalici va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bohumil Knížek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Lalici van sortir al contraatac al minut 36, però Vladimír Zavřel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Lalici, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Stanislav Mikl va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lalici sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Leigh Gunton, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pavel Luska després que el jugador de Lalici li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.