Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726417244

Liga 726417244 Información oficial sobre el partido 726417244 en Hattrick

04.05.2024 11:45:00

FC Rundale drinkers Alineación oficial del equipo 'FC Rundale drinkers' en el partido 1 - 3 Fk Rauna Alineación oficial del equipo 'Fk Rauna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Rundale drinkers Alineación oficial del equipo 'FC Rundale drinkers' en el partido 0 - 5 Fk Rauna Alineación oficial del equipo 'Fk Rauna' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rundale drinkers

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Cengiz Saylan va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): drinkers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Siegmar Burtschik va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stéphane Mallard.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mourad Lemnari de drinkers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fk Rauna

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Albert Asmolovskiy de Rauna va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rauna prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Imants Liepiņš.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aivars Pētersons va augmentar l'avantatge de Rauna a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Uldis Andersons va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Rauna va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Aivars Bričkus va quedar-se sol davant el porter Enrique Carrasquilla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Uldis Andersons, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rauna va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Uldis Andersons va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 73, i va passar la pilota a Saivis Timšāns, però aquest no va encertar a marcar.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Dmitriy Titenko va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Uldis Andersons al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saivis Timšāns de Rauna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.