Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726416629

Liga 726416629 Información oficial sobre el partido 726416629 en Hattrick

04.05.2024 11:45:00

FK Pugulis Alineación oficial del equipo 'FK Pugulis' en el partido 0 - 3 Bambuchi Alineación oficial del equipo 'Bambuchi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Pugulis Alineación oficial del equipo 'FK Pugulis' en el partido 0 - 1 Bambuchi Alineación oficial del equipo 'Bambuchi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Pugulis

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Joe Snowball va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pugulis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pugulis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aizbeltz Ithurralde, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Pugulis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Aizbeltz Ithurralde va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Bambuchi

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Tansel Güzden donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bambuchi. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Nathan Gehema xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tansel Güzden va treure un córner llarg cap al segon pal que en Abelardo Paez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Hadi Fadakar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jasmin Halilagić ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Valérian Tonnelier quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Babatunde Kabbah, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Hadi Fadakar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 64 per Tansel Güzden va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tansel Güzden de Bambuchi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.