Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726414501

Liga 726414501 Información oficial sobre el partido 726414501 en Hattrick

04.05.2024 11:45:00

Laser Radial Alineación oficial del equipo 'Laser Radial' en el partido 2 - 1 FK Jugla Alineación oficial del equipo 'FK Jugla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Laser Radial Alineación oficial del equipo 'Laser Radial' en el partido 4 - 1 FK Jugla Alineación oficial del equipo 'FK Jugla' en el partido
Tiene mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laser Radial

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Després de 37 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Laser, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ulisses Igrejas de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kaspars Barons, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Laser se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Pietro Sguera va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Laser per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pietro Sguera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 234 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Ulisses Igrejas va sortir molt desviat al minut 71.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Kaspars Barons, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kaspars Barons de Laser amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FK Jugla

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Jugla prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alfs Ziemelis.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): En Ralfs Zvirbulis va fer una ràpida incursió al minut 14, però en Jānis Uldens no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Michael Silfwermar va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xenon Pomatanta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Agris Kokle va poder marcar per a Jugla en un servei de cantonada picat per en Ivars Ķikāns quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Hilmārs Lauzums va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Michael Silfwermar va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 90. En Hilmārs Lauzums va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Osvaldas Migaliovas de Jugla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfs Ziemelis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.