Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726238367

Liga 726238367 Información oficial sobre el partido 726238367 en Hattrick

04.05.2024 10:00:00

Winona FC Alineación oficial del equipo 'Winona FC' en el partido 6 - 1 SC Azzuri Zalau Alineación oficial del equipo 'SC Azzuri Zalau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Winona FC Alineación oficial del equipo 'Winona FC' en el partido 4 - 0 SC Azzuri Zalau Alineación oficial del equipo 'SC Azzuri Zalau' en el partido
Tiene suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winona FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alex Șoima ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Winona es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Claudiu Popa es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Winona va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alex Jánosa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alex Jánosa va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Winona i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 61 minuts de joc. Mentre en Alex Șoima el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Winona va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Claudiu Popa va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tică Cojocaru va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Dan Bucşa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Răzvan-Mihai Iorgoni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Dan Bucşa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alex Șoima. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Alexandru Stancu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gheorghe Manolescu de Winona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Răzvan-Mihai Iorgoni.

SC Azzuri Zalau

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el SCAZ va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Liviu-Bogdan Zanet, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): SCAZ va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 40, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ghiţă Cladoveanu.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ghiţă Cladoveanu de SCAZ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Octavian Popescu de SCAZ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.