Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726216634

Liga 726216634 Información oficial sobre el partido 726216634 en Hattrick

27.04.2024 10:00:00

BREAVE'S Alineación oficial del equipo 'BREAVE'S' en el partido 3 - 3 BauHau Alineación oficial del equipo 'BauHau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BREAVE'S Alineación oficial del equipo 'BREAVE'S' en el partido 3 - 1 BauHau Alineación oficial del equipo 'BauHau' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BREAVE'S

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de BREAVES. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marius Serghei xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): Andrei Hoştiuc de BREAVES va demostrar les seves habilitats al minut 44 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del BREAVES s'esgargamellaven dempeus per esperonar Andrei Hoştiuc que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Julio Nicolás va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

BauHau

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Carlos Alberto Bascuñán va posar els visitants BauHau per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Orla Vang quedar desmarcat i marcar per a BauHau al minut 35. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): BauHau va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Germán Corrales, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BauHau Orla Vang quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Eivind Grimm l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): BauHau quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jeffrey Steinmetz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Curd Heidger va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jeffrey Steinmetz, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Germán Corrales va marxar per velocitat al minut 64 i va fer una passada de la mort a Jeffrey Steinmetz, però aquest va fallar.