Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726147983

Liga 726147983 Información oficial sobre el partido 726147983 en Hattrick

11.05.2024 08:00:00

SSS Soccer Studio Alineación oficial del equipo 'SSS Soccer Studio' en el partido 1 - 4 Tô Ljch United Alineación oficial del equipo 'Tô Ljch United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
SSS Soccer Studio Alineación oficial del equipo 'SSS Soccer Studio' en el partido 0 - 8 Tô Ljch United Alineación oficial del equipo 'Tô Ljch United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSS Soccer Studio

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El SSS no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Alexandrino Martins es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Phan Văn Siêng de SSS es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ngô Lâm Dũng de SSS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tô Ljch United

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lâm Nhất Hồ es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Phạm Cẩn de ToLichFc l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 15 de partit.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Nguyễn Văn Tùng des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, ToLichFc va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nguyễn Vũ, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ToLichFc la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Nguyễn Văn Tùng, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ToLichFc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.