Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vila de Gràcia (1430395) - Xaica Raiders (1602303) » 726006312: T75/R1

Copa 726006312 Información oficial sobre el partido 726006312 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Vila de Gràcia Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia' en el partido 4 - 1 Xaica Raiders Alineación oficial del equipo 'Xaica Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vila de Gràcia Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia' en el partido 3 - 1 Xaica Raiders Alineación oficial del equipo 'Xaica Raiders' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vila de Gràcia

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Falko Schwarmstedt de Gràcia va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Roderik Halbart va superar els defenses rivals per velocitat al minut 15 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Bent Klerck va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 31, i va passar la pilota a Falko Schwarmstedt, però aquest no va encertar a marcar.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Gràcia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Falko Schwarmstedt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 98 (Ocasión de falta): Amb 98 minuts disputats, Roderik Halbart gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jordi Antoni Bombardó va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Roby Marchetti de Gràcia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Gràcia, Roderik Halbart, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gràcia, Bent Klerck, col·locà la pilota just a les mans d'en Jordi Antoni Bombardó. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Adriano Pinho Fernandes de Gràcia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jordi Antoni Bombardó en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Roby Marchetti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.

Xaica Raiders

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): En Fatih Eş donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 66 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Dominique Tissot va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vyacheslav Sokovykh per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 290 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Ernesto Onieva va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fatih Eş de Raiders va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Angel Panev xutant per a Raiders va fer anar la pilota just on la volia, però Ariosto Magnata, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Raiders Hector Ball va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.