Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chapy02 (1368730) - Javatoooo CF (1372062) » 726006216: T75/R1

Copa 726006216 Información oficial sobre el partido 726006216 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Marín de Llastres Alineación oficial del equipo 'Marín de Llastres' en el partido 3 - 4 Javatoooo CF Alineación oficial del equipo 'Javatoooo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marín de Llastres Alineación oficial del equipo 'Marín de Llastres' en el partido 1 - 1 Javatoooo CF Alineación oficial del equipo 'Javatoooo CF' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marín de Llastres

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Llastres prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Soriano Fuenbuena va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Llastres per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Adrián Castro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ricardo Pérez va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Martín Emilio Marentes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maximilian Ovendorf! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): El Llastres va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Martín Báscones la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Llastres Alejandro Helguera, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Martín Emilio Marentes. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ricardo Pérez va xutar fora per a Llastres, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Mauro Alcalde de Llastres va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Maximilian Ovendorf de Llastres, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Martín Emilio Marentes en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Llastres, Martín Báscones, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.

Javatoooo CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aljoša Šitin per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Javatoooo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antonio Palluzzi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Salah Benabdlakrim va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Braulio Lafaurie, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Salah Benabdlakrim de Javatoooo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Adam Gray va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 100, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Braulio Lafaurie va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 106 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Elmano Pimentel no va ser aprofitada per en Salah Benabdlakrim que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Al minut 107, un refús desafortunat de Braulio Lafaurie, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adam Gray no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 207 Minuto 114 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Kian Hague va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Javatoooo Elmano Pimentel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Braulio Lafaurie es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Javatoooo Kazım Akarsa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Kian Hague de Javatoooo anava molt fort i col·locat però Braulio Lafaurie no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Aljoša Šitin de Javatoooo va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Salah Benabdlakrim va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.