Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.L.P (1414744) - Redonditos FC (773570) » 726005958: T75/R1

Copa 726005958 Información oficial sobre el partido 726005958 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

U.D.L.P Alineación oficial del equipo 'U.D.L.P' en el partido 2 - 4 Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Redonditos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D.L.P Alineación oficial del equipo 'U.D.L.P' en el partido 0 - 4 Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Redonditos FC' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.L.P

Goles Goles

  • 125 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Philippe Ridel va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 2.
  • 104 Minuto 44 (Gol de penalti): U.D.L.P aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Fernando Posquieres al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Tanio Porlier entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al U.D.L.P, un peu providencial d'en Alan Barrett va situar el 2-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): U.D.L.P van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Rafael Barco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): U.D.L.P va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rafael Barco va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pedro Querubín Rodríguez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Fernando Posquieres no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Fernando Posquieres no va entrar per centímetres.

Redonditos FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Redonditos agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Fabian Kastl amb mestria.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leonard Keating de Redonditos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 41 de partit.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Yurii Sablin va augmentar l'avantatge de Redonditos a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José María De la Cerda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Claudiu-Lucian Hera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Xamai Laudabide, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, José María De la Cerda va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Xamai Laudabide va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María De la Cerda de Redonditos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.