Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oceano Alicante (775534) - Real Internationale Boys (1418304) » 726005922: T75/R1

Copa 726005922 Información oficial sobre el partido 726005922 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Oceano Alicante Alineación oficial del equipo 'Oceano Alicante' en el partido 1 - 5 Real Internationale Boys Alineación oficial del equipo 'Real Internationale Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oceano Alicante Alineación oficial del equipo 'Oceano Alicante' en el partido 2 - 1 Real Internationale Boys Alineación oficial del equipo 'Real Internationale Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oceano Alicante

Goles Goles

  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Alicante per la dreta va donar com a resultat un gol de Jan Majtán al minut 86 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Alicante va gaudir d'un penal a favor al minut 5, però el jugador Leo Krauer va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ole Davanger.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Alicante per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Miquel Haretche va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Riku Vilhunen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ole Davanger. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Miquel Haretche de Alicante va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Ángel David Rius va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Roeland Vanhees des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Real Internationale Boys

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Internationale. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marek Tomaszewski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Diego Suárez de Internationale va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marius Moscaliuc va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 66, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Internationale, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Internationale sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, Ferran Camins va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 4.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 89 minuts, Ali Rıza Ogül va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Marius Moscaliuc va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Marius Moscaliuc va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.