Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Paco Formoso FC (1582376) - F.C. NOMORETROUBLES (487581) » 726005895: T75/R1

Copa 726005895 Información oficial sobre el partido 726005895 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

New Paco Formoso FC Alineación oficial del equipo 'New Paco Formoso FC' en el partido 5 - 0 F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New Paco Formoso FC Alineación oficial del equipo 'New Paco Formoso FC' en el partido 4 - 1 F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Paco Formoso FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Formoso va agafar avantatge al minut 27 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Vadim 'El Kalashnikov' Salakhutdinov fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Hugo Sens va augmentar l'avantatge de Formoso a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Toni Wölfli va incrementar l'avantatge de Formoso amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Formoso va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Hilmer Henríquez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Hugo Sens que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Formoso pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pelaio Correia va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Isaac Mercader va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Henkjan Meertens rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

F.C. NOMORETROUBLES

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Maximilian Häberle-Haug de NOMORETROUBLES, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Allan Refsgaard de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 254 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Al minut 72 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de NOMORETROUBLES, però Maximilian Häberle-Haug no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bartuğ Kemal Hacıoğlu de NOMORETROUBLES es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Allan Refsgaard de NOMORETROUBLES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Allan Refsgaard de NOMORETROUBLES per doble groga al minut 72.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Neculai.