Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hosalex fc (802185) - Cinisellese (118132) » 726005390: T75/R1

Copa 726005390 Información oficial sobre el partido 726005390 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Hosalex fc Alineación oficial del equipo 'Hosalex fc' en el partido 0 - 5 Cinisellese Alineación oficial del equipo 'Cinisellese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hosalex fc Alineación oficial del equipo 'Hosalex fc' en el partido 0 - 3 Cinisellese Alineación oficial del equipo 'Cinisellese' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hosalex fc

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Uriel Monteros es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 41 minuts, el Hosalex va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergio García-Herreros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gian Maria Manenti de Hosalex va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aadil Abdullah es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cinisellese

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vijay Teja que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cinisellese.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Küre Starner va pentinar un córner cap al segon pal que Zim Nina va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Vladimir Iriarte va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 0 - 3 per a Cinisellese.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cinisellese, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Conrad Alexander Stuckrad va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Vijay Teja va augmentar l'avantatge de Cinisellese a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sıtkı Cabbar va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Pedro Iserna, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Yakov Filipkin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cinisellese va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marc Schalley. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Conrad Alexander Stuckrad es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.