Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eibols FC (1578753) - Mouyanos (772849) » 726004839: T75/R1

Copa 726004839 Información oficial sobre el partido 726004839 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Eibols FC Alineación oficial del equipo 'Eibols FC' en el partido 6 - 2 Mouyanos Alineación oficial del equipo 'Mouyanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eibols FC Alineación oficial del equipo 'Eibols FC' en el partido 3 - 0 Mouyanos Alineación oficial del equipo 'Mouyanos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eibols FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Eibols s'esgargamellaven dempeus per esperonar Branco Dirven que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 19 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Gonzalo García de Racillo va donar a Eibols un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Eibols va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giobbe Turato progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Eibols va augmentar la diferència quan Gilberto Mariancini no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Eibols va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Branco Dirven, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gonzalo García de Racillo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giobbe Turato es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Eibols per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mykola Vasiljev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Fabian Katterloher quasi marca en una jugada assajada de córner que Josef Parnis havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Gilberto Mariancini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arcadi Niubó va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Mouyanos

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Foppe Baudoin va marcar al minut 13 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 75, el jugador visitant Cesarino Manca va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Jean-Christophe Gilbert de Mouyanos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 16 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Paweł Rzechowicz de Mouyanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernardino Pires de Mouyanos es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.