Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MALGUKI TEAM (1584704) - Adargueros (1371255) » 726004354: T75/R1

Copa 726004354 Información oficial sobre el partido 726004354 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

MALGUKI TEAM Alineación oficial del equipo 'MALGUKI TEAM' en el partido 2 - 0 Adargueros Alineación oficial del equipo 'Adargueros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MALGUKI TEAM Alineación oficial del equipo 'MALGUKI TEAM' en el partido 1 - 1 Adargueros Alineación oficial del equipo 'Adargueros' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,0 % 43,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MALGUKI TEAM

Goles Goles

  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 23 en Sergio Kremer va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Félix Junca podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, MALGUKI va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Egon Satzenhofen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): MALGUKI va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Kremer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Christoph Kant s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Junca.

Adargueros

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Boj ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Adargueros creava perill des de la dreta al minut 24, però en Valentin Dărăşteanu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a José Valdés Ozores desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Adargueros sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Boj, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Kamil Stani ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Adargueros van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 49 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gianluca Voroli, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 206 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Aleksander Pindel va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Adargueros va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 69 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Cristóvão Cardoso va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.