Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almogaver_victorios (487981) - Cuatro Caminos FC (773815) » 726004328: T75/R1

Copa 726004328 Información oficial sobre el partido 726004328 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Almogaver_victorios Alineación oficial del equipo 'Almogaver_victorios' en el partido 0 - 2 Cuatro Caminos FC Alineación oficial del equipo 'Cuatro Caminos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almogaver_victorios Alineación oficial del equipo 'Almogaver_victorios' en el partido 0 - 1 Cuatro Caminos FC Alineación oficial del equipo 'Cuatro Caminos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogaver_victorios

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Andrei Rădoi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ivan Serrats rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Almogaver_victorios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fabián Laviña va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Almogaver_victorios van sortir al contraatac al minut 34, però Peter Elonsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Pierre-Henry Vial de Almogaver_victorios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Alesanco de Almogaver_victorios es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cuatro Caminos FC

Goles Goles

  • 107 Minuto 64 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Daniel Krivulčík va aconseguir per a Caminos el 0 - 1 al minut 64, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eugénio Guerreiro Correia va augmentar l'avantatge de Caminos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Caminos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enrique Monis Beltrán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Nutautas Jieznas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xose Albán va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Caminos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rainer Brandmüller va anar a parar a les mans del porter.