Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Dirlewanger (1461492) - Club Atletic Catalunya (1372783) » 726003962: T75/R1

Copa 726003962 Información oficial sobre el partido 726003962 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

CF Dirlewanger Alineación oficial del equipo 'CF Dirlewanger' en el partido 0 - 7 Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
CF Dirlewanger Alineación oficial del equipo 'CF Dirlewanger' en el partido 0 - 9 Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Dirlewanger

Club Atletic Catalunya

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 6, en Herman Shahov la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Andreu Cardona que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Pepito Guazola va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yiannis Gaitanakis, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de CAT van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Andy Hague.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CAT va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan de Dios Bautista va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Pepito Guazola va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, un xut de Marcos Martín des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CAT a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Yiannis Gaitanakis va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Attila Stohl va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.