Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

2PIR (801694) - Rusia Rail FC (491305) » 726003829: T75/R1

Copa 726003829 Información oficial sobre el partido 726003829 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

2PIR Alineación oficial del equipo '2PIR' en el partido 1 - 5 Rusia Rail FC Alineación oficial del equipo 'Rusia Rail FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
2PIR Alineación oficial del equipo '2PIR' en el partido 1 - 6 Rusia Rail FC Alineación oficial del equipo 'Rusia Rail FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

2PIR

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): 2PIR va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Bünyamin Uğursal va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Emiel Arbon no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): 2PIR va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Thorsten Menzky va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Emiel Arbon de 2PIR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rusia Rail FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Martim Faria per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rusia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Hans Benno Sodl.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Didier Hoffer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 1 - 3 per a Rusia.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Rémy Lévy va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rusia, Didier Hoffer, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Martim Faria de Rusia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bruno Ittner després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José María Zalaya va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Ittner de Rusia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.