Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de Gandilla (117782) - BOING 2011 (30687) » 72588972: T17/J1/V

Liga 72588972 Información oficial sobre el partido 72588972 en Hattrick

29.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / V.189 (5702)

Poker club Alineación oficial del equipo 'Poker club' en el partido 1 - 3 OS FURABOLOS Alineación oficial del equipo 'OS FURABOLOS' en el partido
0 - 1 Christoph Sandberg (27')
Timo Domberger (36') 1 - 1
1 - 2 Christoph Sandberg (55')
1 - 3 Nicky Broe Nielsen (73')
Poker club Alineación oficial del equipo 'Poker club' en el partido 1 - 3 OS FURABOLOS Alineación oficial del equipo 'OS FURABOLOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Poker club Alineación oficial del equipo 'Poker club' en el partido 0 - 1 OS FURABOLOS Alineación oficial del equipo 'OS FURABOLOS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poker club

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Timo Domberger igualava per Poker en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poker va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Scott O'Meara va sortir per sobre el travesser.
  • 217 Minuto 78 (Ocasión evento especial cansancio): En Yiorgos Sagris treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 78 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Miguel Ferrari de Poker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Scott O'Meara de Poker es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timo Domberger.

OS FURABOLOS

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Christoph Sandberg que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FURABOLOS.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Christoph Sandberg que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a FURABOLOS.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): FURABOLOS va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Nicky Broe Nielsen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 50 en Rolf Landbratt ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Nicky Broe Nielsen el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Rolf Landbratt va estar a punt de posar per davant a FURABOLOS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Simon Poschinger va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Nicky Broe Nielsen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Christoph Sandberg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 3 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Helmut Morel va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Luis Morán.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): FURABOLOS va fer una substitució al minut 55. Carlos Hernán Udaondo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco González Pérez.