Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txup's Team (48185) - pablo1999 (30872) » 72570896: T17/J4/V

Liga 72570896 Información oficial sobre el partido 72570896 en Hattrick

20.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / V.134 (5647)

Txup's Team Alineación oficial del equipo 'Txup's Team' en el partido 2 - 0 errolflynn f.c. Alineación oficial del equipo 'errolflynn f.c.' en el partido
Ivo Bauer (83') 1 - 0
Alexander Eggin (87') 2 - 0
Txup's Team Alineación oficial del equipo 'Txup's Team' en el partido 2 - 0 errolflynn f.c. Alineación oficial del equipo 'errolflynn f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txup's Team Alineación oficial del equipo 'Txup's Team' en el partido 0 - 1 errolflynn f.c. Alineación oficial del equipo 'errolflynn f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txup's Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ivo Bauer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Diego De la Viña per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Markus Lilletvedt arribés a peus de Alexander Eggin, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Txup's el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joaquín Furió, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Casimiro Dornés de Txup's la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Conrad Bressensdorf de Txup's va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Conrad Bressensdorf de Txup's per doble groga al minut 90.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Casimiro Dornés de Txup's va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Àlex Coll va prendre el seu rol al minut 79.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): En Gero Pattusch de Txup's va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Ángel Buendia va prendre el seu rol al minut 90.

errolflynn f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jesús Cortés va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Romero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Bencomo Comas al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego De la Viña de errolflynn es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Hernández.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Daniel Fernández de errolflynn es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Diego De la Viña va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de errolflynn estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.