Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONTJUIC CF (122754) - Arane F.C (313452) » 72542533: T17/J5/V

Liga 72542533 Información oficial sobre el partido 72542533 en Hattrick

27.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / V.56 (5569)

mishubishi team Alineación oficial del equipo 'mishubishi team' en el partido 0 - 1 Atlético Chavatars Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars' en el partido
0 - 1 Dietrich Konrad (22')
mishubishi team Alineación oficial del equipo 'mishubishi team' en el partido 0 - 1 Atlético Chavatars Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mishubishi team Alineación oficial del equipo 'mishubishi team' en el partido 0 - 1 Atlético Chavatars Alineación oficial del equipo 'Atlético Chavatars' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mishubishi team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de mishubishi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fredrik Irborg va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mishubishi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ola Stridhall, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rolf Wahllind de mishubishi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Chavatars

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dietrich Konrad sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 22 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tasuja Ruuda al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Chavatars va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Peter Cronlind va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mike Scheiber de Chavatars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tasuja Ruuda de Chavatars es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dietrich Konrad.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Tasuja Ruuda de Chavatars va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.