Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern Oscense (313139) - Los patojos F.C. (437370) » 72536908: T17/J7/V

Liga 72536908 Información oficial sobre el partido 72536908 en Hattrick

10.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / V.28 (5541)

La CaRtUjA Alineación oficial del equipo 'La CaRtUjA' en el partido 0 - 2 Los patojos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los patojos F.C.' en el partido
0 - 1 Jesús Alagón (45')
0 - 2 Marcin Golubski (55')
La CaRtUjA Alineación oficial del equipo 'La CaRtUjA' en el partido 0 - 2 Los patojos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los patojos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La CaRtUjA Alineación oficial del equipo 'La CaRtUjA' en el partido 1 - 0 Los patojos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los patojos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La CaRtUjA

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Miguel Moguer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CaRtUjA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de CaRtUjA Miguel Moguer va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Maties Calveras va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): CaRtUjA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Stefaan Eysenga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio López San Segundo al camp.

Los patojos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 45 (Gol por la derecha): Al minut 45 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jesús Alagón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Marcin Golubski va marcar al minut 55 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de patojos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gerwin de Gruytvelder, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Marcin Golubski va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): patojos van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Jesús Alagón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): patojos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Nikša Ćoza va quedar-se sol davant el porter Eskild Lassen, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerwin de Gruytvelder de patojos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Píriz de patojos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matthew Byrne de patojos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Marcin Golubski va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Emilio Píriz, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.