Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benchomo F.C. (125173) - Team Van Reifen (440011) » 72531380: T17/J6/V

Liga 72531380 Información oficial sobre el partido 72531380 en Hattrick

03.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / V.19 (5532)

5ª del calvo Alineación oficial del equipo '5ª del calvo' en el partido 0 - 2 bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido
0 - 1 Stefan Skogstål (19')
0 - 2 Sabas Bedoya (28')
5ª del calvo Alineación oficial del equipo '5ª del calvo' en el partido 0 - 2 bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
5ª del calvo Alineación oficial del equipo '5ª del calvo' en el partido 1 - 4 bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

5ª del calvo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Wira Wiriyawiboon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Erik Brandman quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Irving Oughton no oblidarà el que li va passar durant el minut 30. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Håkan Fransson hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Claudio Daniele havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mats Mårtensson no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Wira Wiriyawiboon de calvo es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Matías Fernando Humoller de calvo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Janek Koniarczyk.

bar pancho

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): En Stefan Skogstål donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 19 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sabas Bedoya, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pancho va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stefan Skogstål, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramadan Kljuvic de pancho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Gaudenzio Vassura de pancho va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del pancho puguin veure en Jörg Schlögel jugant de nou; ja que al minut 61 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jon Thomas el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): El jugador de pancho Maks Luk va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Peter Holtenlius va entrar en el seu lloc.