Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pajusa (308994) - sport FC t (47519) » 72531149: T17/J4/V

Liga 72531149 Información oficial sobre el partido 72531149 en Hattrick

20.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / V.15 (5528)

Juventus del Duero Alineación oficial del equipo 'Juventus del Duero' en el partido 3 - 0 Torpedo de Mataró Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Mataró' en el partido
Carlos Magaña (25') 1 - 0
Darren Bratch (32') 2 - 0
Darren Bratch (62') 3 - 0
Juventus del Duero Alineación oficial del equipo 'Juventus del Duero' en el partido 3 - 0 Torpedo de Mataró Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Mataró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Juventus del Duero Alineación oficial del equipo 'Juventus del Duero' en el partido 2 - 3 Torpedo de Mataró Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Mataró' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,5 % 64,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus del Duero

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Carlos Magaña, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Juventus es posava per davant!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Juventus va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Darren Bratch, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Juventus va aconseguir el 3 - 0 quan Darren Bratch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Alberto Moltó va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Alberto Antunes. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Fabio Campo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Juventus va estar a punt de marcar quan Darren Bratch va fer una passada impressionant a Jurek Bleszczyński, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Martti Peurajärvi va sorprendre Fabio Campo amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martti Peurajärvi.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Martti Peurajärvi de Juventus per doble groga al minut 83.

Torpedo de Mataró

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alberto Moltó ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanbattista Marchesini de Torpedo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.