Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ienlaces (30703) - Putumayo (48845) » 72520305: T17/J3/IV

Liga 72520305 Información oficial sobre el partido 72520305 en Hattrick

13.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / IV.46 (3469)

Ienlaces Alineación oficial del equipo 'Ienlaces' en el partido 2 - 1 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
0 - 1 Marc Prang (17')
Xavi Redondo (44') 1 - 1
Enrique Rato (47') 2 - 1
Ienlaces Alineación oficial del equipo 'Ienlaces' en el partido 2 - 1 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ienlaces Alineación oficial del equipo 'Ienlaces' en el partido 0 - 2 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ienlaces

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Xavi Redondo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Ienlaces, atacant per l'esquerra al minut 47, va aprofitar el magnífic llançament de Enrique Rato per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Ienlaces van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rufino Ligioiz no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Ienlaces per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 45, quan Enrique Rato va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El Ienlaces va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rufino Ligioiz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

viciosos debutantes

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de debutantes Marc Prang va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marc Prang després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rubén Bravo López va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Viktor Burcsa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Viktor Burcsa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Enrique Gómez quasi aconsegueix empatar per debutantes al minut 70, però Rubén Bravo López va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Enrique Gómez va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Jurjan van der Weerd de debutantes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.